Novinky v roku 2013

22.01.2013

Čo nás čaká a neminie v roku 2013? Prinášame malé zhrnutie.

Nová sezóna na Lichozrout.cz

Každý deň premýšľame aké zaujimavé tovar či služby môžeme vám, našim zákazníkom, priniesť a ponúknuť. Pre rok 2013 chystáme rozšírenie sortimentu nielen o už tak širokú ponuku ponožiek, ale aj funkčného prádla a to ako 1. vrstvu, tak aj funkčné prádlo vhodné pre ďalšie vrstvenie. O novinkách v sortimente vás budeme pravidelne informovať.

Rád by som ešte poďakovať všetkým našim zákazníkom a to ako novým, tak aj verným zákazníkom, ktorí u nás nakupujú pravidelne. Sme radi, že sme mohli prispieť k obnove ich športového oblečenia či to boli ponožky alebo termoprádlo.

Výpredaje, zľavy a iné akčné ponuky

Pravidelne prinášame naprieč našou ponukou tovaru za zaujímavé akčné ceny. Začiatkom januára sme aj my odštartovali výpredaje niektorých modelov ponožiek a funkčného termoprádla. U nás môžete kúpiť termoprádlo s viac ako 63% zľavou. Nejedná sa o žiadne termotričko na jedno použitie, ale kvalitné termoprádlo, ktoré vám aj pri pravidelnom športovaní maximálne poslúži.

Koncom januára štartujeme ďalšiu vlnu výpredaja a to opäť termoprádla iných kolekcií. Veľmi akčné ceny ponúkame na detské termoprádlo, ktoré sa v týchto mrazivých dňoch veľmi hodí. Oblečte sa do funkčného termoprádla celá rodina.

Darčeky ZADARMO nielen k objednávke

V blízkej dobe spustíme motivačné odmeny v podobe darčekov zadarmo k objednávkam. Každý máme radi darček a ako už niektorí pravidelne nakupujúci zákazníci sa presvedčili o tom, že my im radi dáme darčeky zadarmo za ich vernosť. Darček sa občas tiež vyskytne aj u objednávok, ktoré nie sme schopní kompletne vykryť či bola nejakým nedopatrením. Vzhľadom k nastaveným procesom a maximálne ústretové komunikáciu by sme tieto prípady mohli spočítať na prstoch jednej ruky.

Naši ústretovosť a maximálne proklientských prístup ste ohodnotili vy sami zákazníci na portále Heureka.cz a počas veľmi hektického vianočného obdobia sme sa v hodnotení z 94% posunuli na súčasných 97%. Nastavenú latku sa budeme snažiť udržať a ďalej zlepšovať. Z našej strany pre to urobíme maximum.

Súťažíme radi

Pre súťaživých návštevníkov plánujeme uskutočniť v priebehu roka niekoľko súťaží o hodnotné ceny. O všetkých súťažiach budete informovaní.

Slovenská mutácie a Nordic walking eshop

V roku 2012 sme pre naše slovenskom kolegov spustili slovenských mutáciu eshopu, na ktorom kontinuálne pracujeme a to nielen kvalitným prekladom, ale aj minimalizovať náklady na prepravu, ktorá predsa len na Slovensko o trochu drahšie ako po SR.

Sme veľmi aktívny a sami šport považujeme za jednu z najdôležitejších činností a preto sme sa rozhodli spustiť internetový obchod Nordix.cz, ktorý sa špecializuje na nordic walking vybavenie. Bohužiaľ je možné dnes kúpiť palice na nordic walking, ktoré pre nordic walking nie sú vhodné a ani sami predajcovia väčšinou vo veľkých športových kamenných predajniach nepoznajú rozdiely. My sa snažíme nielen o konzultácie pri výbere správnych nordic walking palíc, ale aj ako certifikovaní inštruktori pre našich zákazníkov robíme kurzy. Skúste nordic walking aj vy a uvidíte, že to má zmysel.

Poradňa, odborná pomoc

Záverom by som rád spomenul, že keď si nie ste istí s výberom ponožiek, funkčného prádla alebo iného sortimentu, ktoré máme v ponuke tak neváhajte napísať alebo zavolať a my vám radi poradíme. Tovar nám prakticky prechádza každý deň rukami, množstva modelov máme osobne otestované alebo máme spätnú väzbu od zákazníkov a preto kto iný by vám mal zmysluplne poradiť ako predajcu, ktorý si svojho zákazníka váži.

 

Za eshop Lichozrout.cz - Petr Novák, majiteľ


Úvod Úvod

Kategórie e-shopu

Predávané značky

Aktuality

všetky aktuality...

Výhody nákupu u nás

  • Nákup bez registrace
  • Vrácení zboží do 14 dnů
  • Doručení ZDARMA od 1500 Kč

Novinky e-mailom

Informácie o akciách, zľavách...